Hotels nabij Cruise Havens in Brazilië, Argentinië, Chili


Zuid Amerika is een fascinerend continent met overblijfselen van verdwenen beschavingen, fantastische natuur met regenwouden en watervallen, en het bruisende carnaval. Diverse cruises vertrekken vanuit prachtige steden om dit indrukwekkend continent te ontdekken. Cruises in Zuid Amerika bezoeken meestal Brazilië, Chili, Peru, Argentinië, Uruguay en de Falkland Eilanden.

Onze winterperiode is de ideale periode voor een cruise in Zuid Amerika. Beste periode is tussen december en april.

Wij raden u aan om een paar dagen vroeger te vertrekken. Je kan een hotel reserveren voor één of meerdere dagen in de stad waar de cruise vertrekt of waar die toekomt. Je went al aan het tijdsverschil en loopt geen risico om te laat te komen omdat de vlucht wat later vertrekt.

Hotel dichtbij Cruise Terminal Rio de Janeiro - Santos - Buenos Aires - Valparaiso - Manaus

Cruises in Zuid Amerika vertrekken meestal uit Rio de Janeiro, Santos, Buenos Aires of Valparaiso. Vergelijk de verschillende hotels in onze zoekbox, lees beoordelingen en reserveer hotels aan de beste en goedkoopste prijzen.

Je cruise vakantie met enkele dagen verlengen is een aanrader om de enorme variatie fauna en flora, en cultuur van Zuid Amerika te ontdekken. Bezoek de Verloren Stad van de Inca´s "Machu Picchu", de indrukwekkende watervallen van de Iguaçu, natuurpark Torres del Paine, de Pantanal en de Amazone, Patagonië, enz.. Bij reishuys.be kan je hotels vinden voor Zuid Amerika en reserveren aan scherpe prijzen.

HOTELS IN ZUID AMERIKA

Cruise Hotels in Zuid Amerika

Beste hoteltarieven voor accommodaties nabij een cruise haven in Zuid Amerika (Brazilië, Argentinië, Chili, Amazone, Ecuador). Er is steeds een zeer ruime keuze aan logies te vinden in de buurt van je haven van vertrek of aankomst.

Reserveer uw hotel nabij cruisehavens