Hotels nabij Cruise Havens in Australië, Nieuw-Zeeland


Cruises vanuit Australië vertrekken meestal uit Sydney of Fremantle in de buurt van Perth. Populair zijn de cruises vanuit Sydney naar Nieuw Zeeland, Fiji, Nieuw Caledonië of richting Queensland en het Great Barrier reef. Langere cruises brengen je via het noorden van Australië helemaal tot in Perth in het westen, tot in Azië, Frans Polynesië, of zelfs helemaal tot in Hawaii.

Goedkoop Hotel nabij Cruise Terminal Sydney Australië

Nabij de cruise port of Sydney zijn vele betaalbare, kwaliteitsvolle hotels te vinden geschikt voor een verblijf van enkele dagen voor of na je cruise.

Hotels niet ver van haven Auckland Nieuw Zeeland

In Nieuw Zeeland is Auckland op het noordereiland de populairste cruise haven. Vergelijk prijzen, lees beoordelingen en reserveer hotels in deze prachtige stad, niet ver van Auckland cruise port terminal.

Overnachting dichtbij cruise terminal Papeete Tahiti

Exotische cruises naar Bora Bora of Moorea vertrekken uit Papeete, Tahiti. Verschillende luxe en betaalbare hotels bieden we u aan op korte afstand van Papeete cruise haven. Princess Cruises en Paul Gauguin Cruises bieden fantastische cruises aan naar de bounty eilanden in Frans Polynesië.

Verblijf in de buurt van cruise haven Honolulu Hawaii

Honolulu is de populairste haven voor cruises die vertrekken vanuit Hawaii. In de nabijheid van de cruise port bevinden er zich talrijke betaalbare en luxe hotels. Hawaii cruises brengen je naar de verschillende Hawaii eilanden, naar San Diego, Los Angeles, San Francisco in het westen van de Verenigde Staten of richting Australië en Nieuw Zeeland via Frans Polynesië en Fiji.

HOTELS IN OCEANIE

Cruise Hotels in Australië - Nieuw Zeeland - Pacific

Interessante aanbiedingen voor uw verblijf niet ver van een cruise haven in Oceanië (Australië, Nieuw-Zeeland, Pacific, Frans Polynesië, Hawaii). Er is steeds een ruime keuze aan hotelkamers in de buurt van vertrek of aankomsthavens. De grootste kortingen vind u hier.

Hotels nabij Havens over heel de wereld