Hotel, appartement, hostel, b&b of motel in Oceanië


Verblijf in Sydney Australië, één van de mooiste steden ter wereld. Sydney heeft een grote keuze aan verschillende types van hotels, van goedkope hotelletjes tot grotere luxe hotels. Vele hotels kan je ook vinden in de rest van New South Wales en in de hoofdstad van de staat Victoria, Melbourne.

In de Outback, het prachtige rode hart van Australië, bieden wij u ondermeer hotels aan in Alice Springs en in de buurt van Ayers Rock. In het noordelijk gelegen Darwin, in de buurt van Kakadu Nationaal Park, zijn ook meerdere betaalbare accommodaties te vinden.

Overnachting in Cairns - Brisbane - Port Douglas Queensland

In het tropische Queensland met de prachtige eilanden van het Great Barrier Reef zijn Cairns, Port Douglas, Fraser Island, Airlie Beach, de Whitsunday eilandengroep en Brisbane zeer populaire bestemmingen. Voor hotelreservaties in het overwegend onbekende West Australië, met Perth als belangrijkste stad, kan je ook terecht.

Goedkoop hotel of b&b in Auckland - Christchurch - Wellington

U heeft ook een ruime keuze aan hotels in Nieuw Zeeland. Op het noordereiland kunnen we u hotels aanbieden aan de beste prijzen. Leuke hotelletjes kan je er vinden voor je rondreis naar de Bay of Islands, met Paihia als uitvalsbasis, het schiereiland Coromandel, ten oosten van Auckland, de zwavelluchten en dampende modderpoelen in Rotorua of in de buurt van Taupo en het Tongariro National Park.

Op het Zuidereiland, Nieuw-Zeelands natuurparadijs, hebben we een groot aanbod aan goedkope of meer luxueuze hotels, gastenverblijven en lodges in ondermeer Queenstown, Wanaka, Te Anau, Christchurch en Nelson.

HOTELS IN OCEANIË

Accommodatie in Australië, Nieuw Zeeland, en de Pacific (Oceanië)

Voor een avontuurlijke reis in Oceanië kan u hier terecht voor de goedkoopste prijs/kwaliteit hotels, logies en b&b's.

Een mooi aanbod waar u hotels kiest die bij uw budget passen. Maakt u een rondreis of verblijft u op één bepaalde plaats, hier vind u wellicht wel iets dat u zoekt.

Wil je na een avontuurlijke reis door Australië of Nieuw Zeeland, relaxen op de parelwitte stranden van Frans Polynesië of Fiji. Ook voor hotelreserveringen op de eilanden van de Pacific kan u bij reishuys.be terecht.

Voor eender welk doel of bestemming, bij ons bent u aan het juiste adres voor de beste en goedkoopste online hotel reservaties in Australië, Nieuw Zeeland en de Pacific !

Specials : Cruise port hotels in Australië, Nieuw Zeeland, Tahiti