Goedkope hotels in New York City, Manhattan


Bent u op zoek naar goedkope hotels in New York City en Manhattan ? Er zijn vele verschillende budget vriendelijke accommodaties te vinden in de stad. Zeer voordelig zijn de prijzen in een hostel of motel, maar ook in vele 3 of 4 sterren hotels kan je een leuke deal verkrijgen.

Hotels in de buurt van het wereldberoemde Times Square in Manhattan zijn meestal aan de iets duurdere kant, maar ook hier kan je accommodaties vinden die zeer budget vriendelijke aanbiedingen hebben.

Voordeel is wel dat Broadway met zijn vele shows en musicals, Central Park, en het Rockefeller center gemakkelijk te voet te bereiken zijn.

Vele hotels zijn gelegen in grote wolkenkrabbers met tientallen verdiepingen. Maar ook een kleine gezellige bed en breakfast of intiem boetique hotel kan je er zeker vinden.

Goedkope overnachting in New Jersey en JFK Luchthaven

Vele goedkope hotels zijn gelegen in de buurt van Newark luchthaven en Jersey City in New Jersey, aan de overkant van de Hudson rivier.

Je logeert hier niet in het midden van de stad, maar Manhattan, Times Square en de vele attracties zijn gemakkelijk te bereiken via het openbaar vervoer.

In de buurt van JFK luchthaven zijn er verschillende goedkope logementen te vinden, handig als je een vroege vlucht neemt of laat arriveert. Het centrum van de stad is ongeveer in 45 minuten te bereiken met een taxi.

Speciale Promoties

Booking.com

Manhattan trekt de meeste Toeristen

Manhattan trekt de meeste toeristen vanwege zijn vele beroemde monumenten en attracties zoals Times Square, One World Trade Center, Fifth Avenue, Broadway en Rockefeller Center.

Vanop de top van het Rockefeller Center of Empire State building heb je een fantastisch uitzicht over de stad. Neem eens een boottocht of een ferry zodat je een adembenemend zicht hebt op de Skyline van New York.

Een citytrip geeft je de mogelijkheid om eens goed te gaan shoppen in de talloze winkelstraten en shopping centers. Vergeet zeker Macy’s en Fifth Avenue niet.

New York is goed te combineren met Miami in Florida. Er verschillende vluchten per dag tussen de twee steden, en dagelijks trein verbindingen.

HOTELS IN NEW YORK

Enkele tips voor het vinden van goedkope logies

Reserveer Tijdig -- tijdig reserveren is bijna altijd voordeliger

Goedkoop Overnachten -- in Jersey City, in de buurt van Newark luchthaven en JFK luchthaven zijn accommodaties goed betaalbaar

Motels -- een verblijf in een motel is een goedkope oplossing.

Seizoen en Periode -- prijzen voor hotelkamers tijdens feestdagen, vakantieperiodes en tijdens speciale evenementen kunnen hoog oplopen. Vermijd deze periodes.

De "Big Apple", een bruisende stad die nooit slaapt

New York, gelegen aan de oostkust van de Verenigde Staten, spreekt tot de verbeelding. Genaamd de "Big Apple", een bruisende stad die nooit slaapt. De klok rond is er wel iets te beleven. Het is een smeltkroes van culturen en kleurrijke buurten zoals Little Italy, Chinatown, …

New York is dagelijks te bereiken met het vliegtuig vanuit Brussel of Amsterdam in een 7 of 8-tal uurtjes.

Vluchten arriveren op één van de twee grote luchthavens ; John F. Kennedy International Airport en Newark Liberty International Airport.