Goedkoop Hotel Overnachting in Miami (Beach)


Waar Logeren ?

Miami heeft een uitgebreid aanbod aan hotels in verschillende prijsklasse. Zowel goedkope motels, budget vriendelijke hostels, appartementen of studio’s, tot luxueuze 4 en 5 sterren hotels met zeezicht en rechtstreekse toegang tot het strand.

Miami is een topbestemming waar logeren zeker niet duur hoeft te zijn. Goedkope accommodatie vind je er voldoende. Veel hangt af van seizoen, de ligging van het hotel of naargelang de bezettingsgraad van de hotels.

Zo kan het tijdens speciale evenementen in de stad zeer druk zijn, met name tijdens het Art Deco festival, de Miami Beach Gay Pride en het Ultra Music Festival.

Goedkope overnachting

Goedkope hotels uit de middenklasse zijn er voldoende, zodat een verblijf in Miami zeker niet duur hoeft te zijn. Voor budget bewuste reizigers zijn er trouwens verschillende jeugdherbergen te vinden in South Beach. Voor elk wat wils.

Veel luxe hotels zijn gelegen pal op het prachtige brede strand van Miami Beach op Collins Avenue. Iets ten zuiden van Miami Beach is het welbekende South Beach, bekend om zijn fascinerende art deco hotels en beroemde Ocean Drive.

De overnachtingen zijn er meestal wel wat duurder, maar de locatie en de nabijheid van het strand en nachtclubs voor de liefhebbers zijn een pluspunt.

Toch kan je ook hier zeker interessante kamerprijzen vinden in de verschillende middenklasse hotels en in het laagseizoen. Tijdens het hoogseizoen, dat loopt van december tot maart, zijn de prijzen voor een verblijf vrij duur.

Goedkoper overnachten kan in het noordelijk deel van Miami Beach met name in Golden Beach, Sunny Isles en Surfside.

Een alternatief is logeren in de buurt van de internationale luchthaven waar hotelketens zeer budget vriendelijke accommodaties aanbieden, of rondom downtown Miami.

Hoe verder van het strand, hoe goedkoper meestal de hotels. Het goedkoopste zijn de motels en hostels.

Speciale Promoties

Booking.com

HOTELS IN MIAMI

Enkele tips voor het vinden van goedkope logies ;

Reserveer Tijdig -- tijdig reserveren is bijna altijd voordeliger

Goedkoop Overnachten -- in de buurt van de internationale luchthaven en rondom downtown zijn verschillende budget vriendelijke accommodaties te vinden.

Voor een strandvakantie : overnachtingen ten noorden van Miami Beach zijn goedkoper.

Motels -- voor de prijs bewuste reiziger

Laagseizoen -- hotelkamers in het laagseizoen zijn goedkoper. Hoogseizoen loopt vanaf half november tot maart.

Zon, Zee en Strand - Internationale Luchthaven

Miami, gelegen in de "Sunshine State" Florida, is een ideale bestemming voor wie houd van zon, zee en strand. Toeristen over heel de wereld voelen zich aangetrokken tot de meest zuidelijke metropool van de Verenigde Staten.

De stad is goed te bereiken via 2 internationale luchthavens ; Miami en Fort Lauderdale. Een alternatief is vliegen op Orlando, en van daaruit een wagen huren tot in Miami.

Er zijn ook dagelijkse verbindingen met de trein vanuit Washington DC en New York Manhattan.