Hotels nabij Cruise Havens in Noord-Amerika


Alvorens op cruise te vertrekken is het raadzaam om voor 1 of meerdere dagen op voorhand een hotel te reseveren. Om teleurstelling te vermijden (vanwege geannuleerde vlucht, ed.) kan je beter wat relaxen in de buurt van je vertrek haven. U vindt een ruim aanbod aan hotels via onze zoekbox. Je kan er informatie en laagste prijzen vinden. U hebt de keuze uit 1,2,3,4,en 5 sterren hotels. Hotels met vele faciliteiten zoals zwembad, eigen restaurant, fitness, enz.

Goedkoop Hotel in de buurt van Cruise Terminal Miami - Fort Lauderdale - Tampa - Cape Canaveral Florida

Een vakantie om van te genieten is zeker een cruise in de Caraïben. De meeste schepen vertrekken vanuit Florida, meerbepaald uit Miami, Fort Lauderdale, Tampa en Port Canaveral. Reserveer zeker voor enkele dagen een accommodatie langs Miami Beach, Fort Lauderdale Beach of in Orlando (Walt Disney World) alvorens aan je cruisevakantie te beginnen.

Overnachting dichtbij Cruise Terminal San Juan Puerto Rico

Om de prachtige eilanden van de Caraïbische Zee te ontdekken is het ook mogelijk om vanuit San Juan, Puerto Rico te vertrekken. Vergelijk, lees beoordelingen en reserveer kamers aan de beste prijzen.

Hotels nabij haven San Diego - Los Angeles - Seattle - Vancouver - Seward Alaska

De meest populaire cruise havens in het westen van de Verenigde Staten zijn San Diego, Los Angeles, San Francisco en Seattle. Cruises naar Alaska vertrekken meestal uit Vancouver Canada of vanuit Seward in Alaska. De meeste cruises duren één week. Om de prachtige fauna en flora verder te ontdekken kan u nog enkele dagen bij boeken voor of na uw cruise. Een ruim aanbod aan hotels zijn beschikbaar rondom deze havens van vertrek of aankomst.

Verblijf in New York - Montreal - Quebec City

Niet te vergeten zijn ook de cruises langs de oostkust van Amerika en Canada. Beleef de Indian Summer en ontdek de indrukwekkende landschappen. In de buurt van de vertrekhavens kan je vele hotels vinden aan zeer interessante prijzen. Cruises vertrekken naar dit gebied vanuit New York City, Baltimore, Boston, Montreal en Quebec City.

Vanuit New York en New Jersey (Bayonne) vertrekken tal van cruises naar fantastische bestemmingen wereldwijd. Cruise naar de Caraïben, Bermuda, Bahama's en transatlantische cruises naar Engeland en Europa. Verken New York op zijn best en reserveer een hotel voor of na uw cruise.

RESERVEER HOTELS NOORD AMERIKA

Cruise Hotels in Noord Amerika

De goedkoopste hotel tarieven voor accommodaties niet ver van een cruise haven (port) in Noord-Amerika (USA, Canada, Puerto Rico). Er is steeds een ruime keuze aan hotels te vinden in de buurt van je haven van vertrek of aankomst. Boek online en geniet van de grootste kortingen.

Bestemmingen Wereldwijd