Goedkope hotels in de buurt van Rome Airport Fiumicino


In slechts enkele ogenblikken kunt u een goedkoop hotel reserveren in de buurt van de internationale luchthaven in Rome, Leonardo da Vinci. Snel en eenvoudig kan u verschillende prijzen vergelijken, beoordelingen lezen en de beste keuze maken waar u wenst te overnachten.

Hotels nabij FCO Fiumicino internationaal vliegveld zijn gelegen op korte afstand, sommige hebben een directe verbinding met de vertrek en aankomsthal, andere bieden dan weer een gratis pendeldienst aan van en naar de luchthaven en de cruise haven van Civitavecchia.

Neem je een bed en breakfast of hotelkamer met ontbijt, dan is het ontbijt in de prijs inbegrepen.

Bekende historische monumenten

Rome in Italië is één van de meest bezochte steden van Europa, wereldbekend om zijn natuurlijke schoonheid en historische monumenten.

Overal in de stad vindt u diverse bruggen en pleinen uit een ver verleden, zeker in het historisch centrum dat een UNESCO Werelderfgoed is. Beroemde monumenten die de moeite waard zijn om te gaan bekijken zijn ondermeer het Forum, Pantheon en uiteraard het Colosseum. Nabij is de Trevi fontein met haar schitterende standbeelden.

Geen bezoek aan Rome zou compleet zijn zonder een bezoek aan het Vaticaan met de Sint-Pietersbasiliek en de Vaticaanse musea (Sixtijnse kapel).

Na een lange dag rondkuieren, kan je rustig verpozen en genieten op één van de vele terrasjes of de smaken van de stad ontdekken in een typisch Italiaans restaurantje gelegen op een sfeervol pleintje. Goedkopere restaurants bevinden zich meestal buiten het toeristische centrum.

Belangrijkste vlieghaven van Rome

De Internationale luchthaven van Rome in Fiumicino heeft verschillende dagelijkse verbindingen met zowel Belgie als luchthaven Schiphol in Nederland. Het is de grootste en belangrijkste luchthaven van de stad. Met de trein of taxi kan je vlot van en naar het oude stadscentrum.

Budget vliegtuigmaatschappijen vliegen meestal op vlieghaven Ciampino, gelegen in het zuid-oosten van de stad.

Goedkoop overnachten of budget vriendelijk logeren doe je zowel in Rome zelf en nabij de beide internationale luchthavens ; Fiumicino en Ciampino.

HOTELS NABIJ LUCHTHAVEN ROME

Internationale Luchthaven Leonardo da Vinci

Naam : Aeroporti di Roma, Internationale Luchthaven Leonardo da Vinci of Rome Fiumicino

IATA-code : FCO

Adres : Via dell' Aeroporto di Fiumicino, 320, 00054 Fiumicino RM, Italië

Ligging : ongeveer een 35-tal km ten zuid-westen van de stad

Openbaar Vervoer : trein en taxi

Goedkope Hotels dichtbij Luchthaven Rome -- verschillende hotels zijn gelegen dichtbij het vliegveld, zelfs op wandelafstand. Andere bieden een pendeldienst aan, of zijn een 5 tal minuutjes rijden van de vertrek en aankomsthal.

Bekende Luchthavens