Goedkope hotels in de buurt van Parijs Charles de Gaulle Vliegveld


Vele reizigers zijn op zoek naar een goedkoop hotel nabij de grootste internationale luchthaven van Parijs in Frankrijk; Charles de Gaulle. Er zijn voldoende accommodaties te vinden met iedere dag nieuwe kortingen en speciale aanbiedingen.

Wacht zeker niet te lang met reserveren van een goedkope overnachting, tijdens drukke periodes zijn vele hotelkamers zeer vlug volgeboekt. Bij vele kan je trouwens gratis annuleren tot enkele dagen voor afreis.

Logies in verschillende prijsklasse

Hotels zijn er in verschillende prijsklasse, en een goedkope overnachting vinden is geen probleem. Er zijn budget vriendelijke beschikbaar, zelfs kamers in een luxueus hotel kan je trouwens regelmatig aan een speciale prijs reserveren. Deze luxe accommodaties bieden van tijd tot tijd goedkopere deals aan, vergelijken is de boodschap.

Vele reizigers wensen gratis Wifi tijdens hun verblijf. Geen probleem, een groot aantal, ook goedkopere, bieden deze service gratis aan.

Voor prijsbewuste passagiers die niet graag teveel geld spenderen aan een hotelkamer zijn er voldoende logies dichtbij Parijs Charles de Gaulle luchthaven. Goedkopere budget hotelketens in de buurt zijn Ibis en Premiere Classe.

Luchthaven hotels zijn uitermate geschikt voor reizigers die de volgende dag vertrekken of dezelfde dag zijn geland. Voor een langer verblijf in Parijs zijn hotelkamers in het centrum van de stad aan te raden. Deze hoeven zeker niet duur te zijn.

Ben je voor enkele dagen in de stad ? Ontdek en bezoek dan één van de vele historische, monumentale en fascinerende gebouwen en monumenten zoals de Eiffeltoren, de Notre Dame of het Louvre.

Charles de Gaulle internationale luchthaven is vlot te bereiken met de hoge snelheidstrein en auto vanuit Belgie en Nederland. Het vliegveld is gelegen ten noorden van Parijs, wat maakt dat CDG een vlotte verbinding heeft met de Benelux, je moet immers de stad niet doorkruisen. De hotels van Disneyland Parijs kan je bereiken in een 10-tal minuutjes met de trein.

Aeroport Roissy Charles de Gaulle is de grootste luchthaven van Parijs. Het oudere d'Orly ligt ten zuiden van de stad, en Beauvais, voornamelijk gebruikt door low cost vliegtuigmaatschappijen zoals Ryanair, ligt ongeveer 80km ten noorden van Parijs.

HOTELS NABIJ LUCHTHAVEN PARIJS

Internationale Luchthaven Charles de Gaulle CDG

Naam : Aéroport de Paris-Charles De Gaulle

IATA-code : CDG

Adres : 95700 Roissy-en-France, Frankrijk

Ligging : ongeveer een 25-tal km ten noord-oosten van de stad

Openbaar Vervoer : bussen, metro en sneltreinen (RER)

Vele accommodaties zijn gelegen dichtbij het vliegveld, op wandelafstand of vlot te bereiken via de automatisch rijdende metro (CDGVal). Andere bieden een pendeldienst aan, of zijn een 5 tal minuutjes rijden van de luchthaven terminal.

Populaire Vliegvelden