Goedkope hotels in de buurt van de Eiffeltoren in Parijs


De wereldberoemde Eiffeltoren gelegen in de lichtstad van Frankrijk, is het symbool van Parijs en oefent een grote aantrekkingskracht uit op mensen van over de hele wereld.

Hotels in de buurt van de Eiffeltoren zijn niet zo goedkoop, als beloning logeer je wel midden in de stad op wandelafstand van dit immense monument. Er zijn wel verschillende budget hotelketens in de buurt die zeer interessante, goedkopere en budget vriendelijke hotelkamers aanbieden.

Goedkope overnachting niet ver van de Eiffeltoren in Parijs

Reserveer uw hotel tijdig, prijzen zijn dan voordeliger. Het hele jaar kan je ook gebruik maken van de vele aanbiedingen voor hotels en b&b’s. Overnachten in Parijs wordt dan een stuk voordeliger.

Een tip is om de vele eerlijke beoordelingen te lezen van eerdere gasten die in het hotel verbleven hebben. Het geeft u een goede indruk en het vergemakkelijkt u om de juiste keuze te maken.

Hotels zijn er in overvloed, bij vele kan je zelfs gratis annuleren. Een ontbijt s’morgens is soms inbegrepen in de kamer prijs. Een goed alternatief is logeren in een klein familiehotel, charmehotel of gezellige bed en breakfast in de buurt van de Eiffeltoren.

Deze accommodaties bieden kamers aan, aan zeer aantrekkelijke prijzen. Voor de prijsbewuste en reizigers met een beperkt budget is het verblijf in een hostel of jeugdherberg het bekijken waard.

Een alternatief zijn de goedkopere hotels aan de rand van de stad. De Eiffeltoren is van daaruit steeds gemakkelijk te bereiken met het uitstekende openbaar vervoer.

Speciale Promoties

Booking.com

HOTELS NABIJ EIFFELTOREN IN PARIJS

Meest bezochte monument ter wereld

De Eiffeltoren is het meest bezochte monument ter wereld, gebouwd ter ere van de wereldtentoonstelling van 1889. Het heeft een hoogte van 317 meter en is ontworpen door de Franse architect Gustave Eiffel ( 1832- 1923).

De toren bevind zich in het zuidwesten van Parijs, in het 7e arrondissement vlakbij de Seine rivier.

Een bezoek aan het wereldberoemde monument

Een bezoek aan dit wereldberoemde historische monument is een must. Het goedkoopste is de trap, maar het is een redelijke klim, een alternatief is de lift.

Kaartjes kan je best vooraf kopen zodat je niet moet aanschuiven aan de kassa. Wachtrijen van 3 uur zijn geen uitzondering. Deze tickets geven je toegang tot het observatieplatform van de Eiffeltoren waarvan je kan genieten van het panoramische uitzicht over Parijs. Zie de Notre-Dame de Paris, de Sacre Coeur, Arc de Triomphe en nog veel meer.

Sommige tickets geven je toegang tot de 3e vedieping, gelegen 275 meter boven straatniveau. Zie hier bovenop de toren ook het privé appartement van Gustave Eiffel, met originele meubels.