Goedkope hotels dichtbij Disneyland Parijs


Disneyland Resort Paris is gelegen 32km ten oosten van Parijs in Marne-la-Vallée. Via reishuys.be kunt u een goede deal vinden voor een hotel in de buurt van Disneyland Parijs, ideaal gelegen op korte afstand van beide attractieparken en Disney Village, het uitgaans- en winkelgebied van Disney.

Disneyland Resort Parijs heeft zijn eigen officiële hotels in het resort zelf, en nog verschillende partnerhotels niet ver weg van Disneyland. De partnerhotels bieden een gratis pendeldienst aan, van en naar Eurodisney.

Buiten deze hotels kan je nog een ruime keuze vinden aan andere hotels nabij Disneyland. Verschillende van deze logies zijn gelegen kortbij een RER trein station. Van daaruit kan je dan gemakkelijk de trein nemen naar de pretparken. Enkele hotel accommodaties kan je ook vinden een paar minuten verwijderd van het winkelcentrum Val d'Europe.

Hotels buiten het park zijn meestal goedkoper dan de officiële hotels en zijn een goed alternatief voor een overnachting in de buurt van Disneyland Parijs.

Speciale Promoties

Booking.com

Goedkope overnachting niet ver van EuroDisney Paris

Populaire hotels dichtbij Disney Parijs zijn het Kyriad Disneyland® Paris, Explorers à Disneyland® Paris, Magic Circus Hotel at Disneyland® Paris en het Park & Suites Prestige Val d'Europe.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de beste en goedkoopste online hotel reservaties in de buurt van Disneyland Resort Parijs of Euro Disney.

Reserveer uw hotel accommodatie en krijg onmiddellijk een bevestiging van uw reservatie, inclusief uw reserveringsnummer en pincode.

HOTELS NABIJ DISNEYLAND PARIJS

Ruimste keuze aan accommodatie kortbij Disney of Eurodisney in Parijs, Walt Disney Studios Park en Disney Village.