Hotel met Familiekamer nabij Disneyland Parijs


Disneyland Parijs is de ideale plek voor een vakantie met hele gezin. Op korte afstand van de Disney Parken vind je dan ook een ruim aanbod aan kindvriendelijke hotels met familiekamers of kinderkamers, geschikt voor gezinnen met kinderen.

Sommige accommodaties zijn speciaal gericht op families met kinderen. Verschillende kindvriendelijke hotels bieden een overdekt verwarmd binnenzwembad of buitenzwembad aan, een avontuurlijke speelplaats voor de kinderen, ruimte met videospelletjes, en ook een Disney-souvenirwinkel.

Zo zijn er ook speciale kinderkamers en kindersuites te reserveren met stapelbedden en uitgerust met kabel-tv plus kinderkanalen.

De meeste familiekamers zijn geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. In sommige, grotere familiekamers, is er nog een extra bed beschikbaar.

Kindvriendelijk Hotel - Gezinshotels dichtbij Eurodisney Paris

Logeren in een appartement kan een goede keuze zijn voor families. Deze ruime appartementen bieden plaats aan 4 of meerdere personen en zijn een goed alternatief voor een hotel. Ze zijn uitgerust met éénpersoons-, grote tweepersoonsbedden of een slaapbank.

Onze zoekmachine toont u de beste aanbiedingen en voordeligste tarieven voor het hele gezin. Hotels speciaal voor families met kinderen of gezinnen in de directe omgeving van Disneyland Resort Paris of EuroDisney.

FAMILIE HOTELS NABIJ DISNEYLAND PARIJS