Appartement te huur nabij Disneyland Parijs


Op korte afstand van Disneyland Resort Parijs en het winkelcentrum Val d'Europe kan je meerdere moderne appartementen, suites, huisjes huren en villa's te huur of studio's vinden.

Je kan deze accommodaties reserveren voor 1 of meerdere nachten. Het is een (goedkoop) alternatief in de plaats van een hotel in de nabijheid van Disneyland Paris.

De gemeubileerde appartementen en comfortabele studio's hebben een volledig uitgeruste keuken of kitchenette, ideaal om zelf te koken, één of meerdere slaapkamers, living en badkamer.

Sommige bieden een gratis pendeldienst of transport aan naar de Disney parken, gratis WiFi en buitenzwembad. Een pluspunt is ook dat sommige residenties dagelijks een continentaal ontbijt serveren.

Huisje, Studio of Appartement Huren dichtbij Eurodisney Paris

Logeren in een appartement of studio rondom Eurodisney of Disneyland Parijs is een budget vriendelijke manier van overnachten voor koppels, families met kinderen en grotere groepen. Zie onze speciale tarieven voor aparthotels, appartementen en studio's niet ver van Disney in Parijs.

APPARTEMENTEN NABIJ DISNEYLAND PARIJS

Waarom een Appartement huren niet ver van Disney in Parijs, Frankrijk ?

Wij bieden u de ruimste keuze aan appartement accommodatie kortbij Disney of Eurodisney in Parijs. De goedkoopste tarieven voor overnachtingen in een studio, villa, suite of appartement

Ideaal voor Groepen en Families -- voor groepen, grote gezelschappen en families kan een verblijf in een appartement of aparthotel goedkoper zijn.

Bespaar Geld ! -- logeren in een appartment of studio is een budget vriendelijke manier van overnachten

Meer Ruimte -- bieden meer ruimte

Eigen Keuken -- voorzien van eigen kookgelegenheid om zelf een maaltijd te bereiden.

Ideaal voor langere periodes -- zeker voor een verblijf voor een langere periode is huren van een appartement een goedkope oplossing.

Zie Ook