Goedkope hotels dichtbij Kopenhagen Airport


Op korte afstand van de internationale luchthaven in Kopenhagen Denemarken kan je verschillende accommodaties vinden, geschikt voor een aangenaam verblijf in de buurt van "Kastrup Copenhagen Airport".

Het hele proces om een overnachtingen te reserveren is eenvoudig, het vinden van goedkope hotels en prijzen evenzeer. Vele hotels bieden je gratis Wifi aan, wat bij vele reizigers zeker een pluspunt is.

Goed om weten is ook dat verschillende hotels een pendeldienst aanbieden van en naar CPH luchthaven. Sommige bieden dit transport zelfs gratis aan, wat uiteraard een besparing kan betekenen op je uitgave.

De internationale luchthaven van Kopenhagen is gelegen op ongeveer een 8km van het stadscentrum, op zich niet zo ver maar een hotel dichtbij het vliegveld heeft zeker zijn voordelen.

Arriveer je wat later op de dag, of heb je een vroege vlucht s'morgens dan is een verblijf in de buurt van de luchthaven CPH zeker een aanrader. Vele hotels nabij zijn zeer budget vriendelijk, wat uiteraard dan weer goed meegenomen is.

De stad heeft veel te bieden

De stad Kopenhagen is niet zo groot, maar heeft veel te bieden op zowel cultureel als historisch vlak.

Wereldberoemd is het pretpark Tivoli met zijn vermakelijke attracties, ritten en prachtige aangelegde tuinen. De hoofdstad van Denemarken kent verschillende kastelen en kanalen. Een tochtje op één van de kanalen is erg populair bij toeristen.

Aangekomen in "Kobenhavn Havn" kan je één van de verschillende historische kades bezoeken zoals de Nyhavn of Frihavn. Nabij is het Amalienborg en Christiansborg Paleis, zeker een bezoekje waard.

Kopenhagen is goed te bereiken met het openbaar vervoer vanuit de internationale luchthaven. Natuurlijk kan je ook een hotel kiezen gelegen in de stad zelf, er zijn er in verschillende prijsklasse en sterren.

Logeren doe je in goedkope hostels, een gezellige bed en breakfast, 3 sterren middenklasse hotels tot zeer luxueuze vijf sterren accommodaties. Er zijn hotelkamers voor elk budget, met of zonder ontbijt.

HOTELS NABIJ KOPENHAGEN LUCHTHAVEN

Internationale Luchthaven Kopenhagen

Naam : Kobenhavns Lufthavne Kastrup, Kopenhagen Internationale Luchthaven

IATA-code : CPH

Adres : Lufthavnsboulevarden 6, 2770 Kastrup, Denemarken

Ligging : ongeveer op 8km ten zuidoosten van de stad

Openbaar Vervoer : metro en trein

Goedkope Hotels dichtbij Luchthaven Kopenhagen -- verschillende hotels zijn gelegen dichtbij het vliegveld, zelfs op wandelafstand. Andere bieden een pendeldienst aan, of zijn een 5 tal minuutjes rijden van de luchthaven terminal.

Populair