Goedkope hotels dichtbij Brussel Airport in Zaventem


Op korte afstand van Brussel Internationaal zijn verschillende goedkope, mid-range en luxe hotels te vinden. Op wandelafstand recht tegenover de hoofdterminal bevindt zich het Sheraton hotel, dit is niet het goedkoopste hotel, maar wel het meest ideaal gelegen.

Prijsbewuste reizigers kiezen best één van de goedkopere hotels op korte afstand verwijderd in Zaventem, Melsbroek, Diegem of Vilvoorde. BRU luchthaven is steeds vlot te bereiken, en prijzen voor deze accommodaties zijn voordeliger. Sommige bieden zelfs een gratis pendeldienst aan van/naar de luchthaven.

De stad Brussel zelf kent relatief vele budget hotels, en zeer goede prijs-kwaliteits hotels. Wilt u een overnachting nabij de internationale luchthaven van Brussel, of logeren in het stadscentrum, het vinden van een geschikte accommodatie zal geen probleem zijn.

Centraal gelegen in Europa

De internationale luchthaven in Brussel is de belangrijkste van België. Mits het vliegveld centraal gelegen is in Europa is het bij vele reizigers een populaire transit luchthaven naar meerdere Europese en intercontinentale bestemmingen.

In Belgie is de luchthaven nog steeds bekend met de naam "Zaventem", naar de plaats waar het vliegveld ligt. Zaventem BRU heeft verschillende terminals, één vooral voor Europese vluchten en één voor intercontinentale vluchten. De moderne terminals bieden alles wat een reiziger nodig heeft in de manier van restaurants, speciaalzaken en shopping.

De luchthaven is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en taxi. Ook talrijke autoverhuurbedrijven hebben er een locatie voor diegene die een auto willen huren.

Verblijft u in een hotel in het centrum van Brussel dan bent u op wandelafstand van de vele historische bezienswaardigheden. Brussel heeft een rijke middeleeuwse geschiedenis, bezoek ondermeer de Begijnenkerk, de Grote Markt en het stadhuis. Om de hoek bevindt zich het wereldberoemde Manneken Pis, een standbeeld van een jongen die aan het plassen is.

De stad wordt vaak beschouwd als de hoofdstad van Europa. Vele financiële en belangrijke Europese instellingen hebben er een vestiging, de reden waarom trouwens vele zakenreizigers naar Brussel vliegen en hotels reserveren in de buurt.

HOTELS NABIJ BRUSSEL ZAVENTEM

Internationale Luchthaven Brussel Zaventem BRU

Naam : Brussel Airport, Brussel-Nationaal

IATA-code : BRU

Adres : A201, 1930 Zaventem, België

Ligging : ongeveer een 10-tal km ten noord-oosten van de stad

Openbaar Vervoer : metro en trein

Goedkope Hotels dichtbij Luchthaven Brussel -- verschillende hotels zijn gelegen dichtbij het vliegveld, zelfs op wandelafstand. Andere bieden een pendeldienst aan, of zijn een 5 tal minuutjes rijden van de luchthaven terminal.

Populair