Goedkope hotels Luchthaven Schiphol Amsterdam


Schiphol is één van de grootste luchthavens in Europa, gelegen op ongeveer 14km buiten Amsterdam.

Miljoenen reizigers vertrekken en landen in Schiphol, logeren nabij de luchthaven is zeer populair. Er zijn dan ook verschillende accommodaties te vinden dichtbij het vliegveld, sommige op wandelafstand.

Vele hotels bieden een gratis shuttle aan van/naar de terminal. Er is trouwens ook een hotel shuttle bus dat Schiphol verbindt met talrijke hotels in de stad zelf. Wil je het stadscentrum van Amsterdam bereiken, het snelste is met de trein.

Een goedkope overnachting vinden nabij de internationale luchthaven AMS is geen probleem. Ongeacht wat u wensen zijn, je vind zeker een hotel dat bij u past.

Nabij gelegen heb je in verschillende prijsklasse en luxe, van zeer goedkope basis hotels tot luxueuze 4 sterren logies, kamers met of zonder ontbijt en gratis Wifi er bovenop.

Wilt u goedkoop logeren ? Verschillende budget vriendelijke hotelketens zoals Holiday Inn Express en ibis zijn te vinden op korte afstand verwijderd van AMS internationaal vliegveld vertrek en aankomsthal.

Prachtige stad vol schoonheid

Amsterdam, dat bekend is om zijn vele kanalen en waterwegen, is een prachtige stad vol schoonheid, bijzondere architectuut en wereldbefaamde musea.

Ervaar de rijke geschiedenis van de stad tijdens een ontspannen boottocht op de grachten, of slenter door de Zeedijk en de Warmoesstraat, de oudste straten van Amsterdam. Hier bevindt zich ook het Begijnhof met zijn prachtige Middeleeuwse binnenplaats.

Amsterdam en de luchthaven van Schiphol is vlot te bereiken vanuit Belgie en de rest van Nederland met zowel de trein als auto.

Goed om weten is dat verschillende accommodaties een Park Sleep Fly pakket aanbieden. Je betaald voor 1 nacht en parking is inbegrepen voor 2 of 3 weken naargelang het hotel waar je verblijft.

Vele reizigers vertrekken vanuit Amsterdam internationale luchthaven als alternatief voor Zaventem.

Voordeel van Schiphol ten opzichte van Brussel is dat naar vooral het Verre Oosten rechtstreeks kan gevlogen worden met ondermeer KLM, de nationale luchtvaartmaatschappij van Nederland.

HOTELS NABIJ SCHIPHOL

Internationale Luchthaven Schiphol Amsterdam

Naam : Amsterdam Airport Schiphol

IATA-code : AMS

Adres : Evert van de Beekstraat 202, 1118 CP Schiphol, Nederland

Ligging : ongeveer een 10-tal km ten zuid-westen van de stad

Openbaar Vervoer : bus en trein

Goedkope Hotels dichtbij Luchthaven Amsterdam -- verschillende hotels zijn gelegen dichtbij het vliegveld, sommige met directe verbinding tot de terminal. Andere bieden een pendeldienst aan, en bieden Park Sleep Fly pakketten aan. Parkeren is dan gratis gedurende je reis.

Populair