Goedkope hotels nabij Internationale Luchthaven Lissabon Portela


Wilt u een goedkoop hotel of hostel reserveren nabij de internationale luchthaven van Lissabon ?

Dan hebben wij de geschikte accommodatie dat bij u past. Het is snel en gemakkelijk op de perfecte overnachtingsplaats te vinden aan de beste prijs.

Goedkope hotels zijn er voldoende of te wel in de buurt van Portela, andere zijn iets verder gelegen in het stadscentrum. Sommige hotels zijn slechts op 100 meter verwijderd van de terminal.

Populair in de stad is een verblijf in één van de vele budget vriendelijke hostels, pensions of gezelige bed en breakfast. Bij een bed en breakfast is ontbijt inbegrepen in de kamerprijs, wat kan schelen in de verblijfskosten.

Wanneer u aankomt op de luchthaven is het maar een korte afstand tot de nabij gelegen hotels. Vele bieden gratis Wifi aan, en sommige een pendeldienst van en naar de luchthaven terminal.

Gelegen aan de Taag rivier

Lissabon in Portugal herken je meteen aan zijn witte met kalksteen gebleekte gebouwen en gezellige smalle steegjes. Gelegen aan de Taag rivier en gebouwd rond 7 heuvels, is het een prachtige en fascinerende stad vol met historische monumenten en geschiedenis.

Lissabon kent vele steile straten, maar met het uitstekende openbar vervoer (tram, metro en bus) kan je zonder veel moeite de stad ontdekken of je hotel bereiken.

Lissabon is een populaire internationale bestemming. Accommodaties rondom Lisbon Airport en het stadscentrum bestaan uit een mix van goedkope, middenklasse en luxe hotels.

Prijsbewuste reizigers kiezen best als overnachting voor een goedkoper hostel, waarvan een uitgebreid assortiment te vinden is en tot de beste van Europa behoren. Een alternatief is logeren in een pension ofwel pensões in het Portugees.

De stad heeft verschillende rechtstreekse verbindingen met zowel de internationale luchthavens van Belgie als Nederland. Landen doe je na een 2 a 3 uurtjes op Portela luchthaven.

Verblijf je voor enkele dagen in de stad, een aanrader is dan zeker een daguitstap naar Sintra of Cascais.

HOTELS NABIJ LUCHTHAVEN LISSABON

Internationale Luchthaven Portela Lissabon

Naam : Aeroporto da Portela, Lisbon Portela Airport

IATA-code : LIS

Adres : Alameda das Comunidades Portuguesas, 1700-111 Lisboa, Portugal

Ligging : vlakbij het centrum van de stad

Openbaar Vervoer : metro en bus

Goedkope Hotels dichtbij Luchthaven Lissabon -- verschillende hotels zijn gelegen dichtbij het vliegveld, andere in het stadscentrum.

Internationale Vliegvelden