Goedkope hotels, b&b of appartement in Lissabon centrum


In Lissabon is het geen probleem om een geschikte verblijfplaats te vinden. Het aanbod aan hotels, bed en breakfast, appartementen, en goedkopere hostels en pensions is groot.

B&B adresjes liggen verspreid over de stad, ontbijt is inbegrepen. Een appartement is een goed alternatief voor een langer verblijf of als u met een groep vrienden reist of familie. Logeert u in het centrum of benedenstad dan zijn vele attracties gemakkelijk te voet te bereiken. Populair zijn de wijken Afalma en Barrio Alto met hun vele restaurants en cafés.

Via tram, bus en metro zijn alle stadsdelen zonder probleem te bereiken, een hotel of b&b iets verder van het centrum kan dus eveneens een optie zijn.

Goedkope overnachting in het Centrum van Lissabon

Wilt u goedkoop overnachten, dan is een hostel of een pension (pensões in Portugees) een aanrader. De meest budget vriendelijke vind je rond de pleinen Rossio (trein station), Praça dos Restaurandores en Praça da Figueira. Maar over heel de stad zijn er goed betaalbare pensions en hostels te vinden.

Je hoeft niet altijd te logeren in een hostel of pension om een goedkope verblijfplaats te vinden.

Lissabon telt ook vele budget hotels zodat een goedkope slaapplaats vinden niet moeilijk is, zelfs niet in het centrum van de stad. Prijzen van verschillende 3 en 4 sterren hotels vallen regelmatig in dezelfde categorie dan de budget hotels.

Met wat geluk vind u een luxueus hotel voor een zeer schappelijke prijs. Sommige hebben een zwembad op de bovenste verdieping vanwaar je een mooi uitzicht hebt over de stad.

Vele accommodaties in Lissabon Portugal zijn trouwens van een optimale kwaliteit.

Speciale Promoties

Booking.com

Op Uitstap naar Cascais of Sintra

Wie zich even wil terugtrekken van het drukke stadsleven heeft keuze te over. Het chique dorpje Cascais met haar zandstrand of Sintra met haar prachtige paleizen zoals het Palácio Nacional zijn maar enkele mogelijkheden.

Vlot te bereiken

Lissabon, gelegen aan de Taag rivier, is een prachtige stad bekend om zijn witte huizen met oranje daken.

Dagelijks zijn er goede verbindingen tussen België en Nederland met Portela, de luchthaven van de Portugese hoofdstad. Vanuit de luchthaven is het centrum van de stad vlot te bereiken via een pendelbus of taxi.

De pendelbus is de meest democratische manier, maar taxi’s zijn ook relatief goedkoop en brengen u tot aan de deur van uw accommodatie. De heuvels in de stad zijn steil, een taxi is voor de meeste de beste oplossing.

HOTELS IN LISSABON

Enkele tips voor het vinden van goedkope logies

Reserveer Tijdig -- accommodaties tijdig reserveren is bijna altijd voordeliger

Goedkope Deals -- vele hotels bieden regelmatig zeer interessante deals aan, zelfs 4 en 5 sterren hotels.

Budget Hotels -- De stad telt vele budget hotels waar je zeer voordelig kan overnachten

Hostels of Pensions -- een verblijf in een hostel of pension is een goedkope oplossing. Wel tijdig reserveren.

Appartementen -- goed alternatief voor een hotel, zeker als je voor een langere periode in Lissabon verblijft of met een groep vrienden bent.

Buiten het Seizoen -- prijzen voor hotelkamers buiten het hoogseizoen (lente en zomer) zijn veel voordeliger

Populaire Bestemmingen