Goedkope hotels, b&b in de buurt van EuropaPark in Rust


Europapark in Duitsland is het grootste pretpark van het land. Gelegen in het plaatsje Rust niet ver van Freiburg, het Zwarte Woud en de Franse grens.

Het park is meermaals uitgeroepen tot het beste amusement park van Europa, wat maakt dat het uitgegroeid is tot één van de populairste touristische bestemmingen in Duitsland. Het pretpark heeft zelf verschillende luxe hotels, gelegen binnen het park, maar zijn niet goedkoop en dikwijls volgeboekt. Goedkoper is logeren in één van de hotels net buiten het park, maar nog steeds op wandelafstand. Een alternatief is overnachten in een gezellig Gästehaus, Bed en Breakfast of Pension dichtbij Europapark.

Door de populariteit van het themapark biedt Rust vele hotelkamers aan. Vele zijn echter steeds volzet, op tijd reserveren is aan te raden. Nabij het park en in het centrum van Rust kan je vele restaurants en cafés vinden, aan vermaak geen gebrek.

Goedkope overnachting niet ver van Europa Park in Rust

Ben u op zoek naar een goedkope verblijfplaats dichtbij Europapark ?

Nabij het pretpark kan je logeren in goedkopere b&b’s en pensions. Eigenaars van deze establissementen bieden zeer aantrekkelijke prijzen aan, zodat een overnachting in de buurt van Europa Park helemaal niet duur hoeft te zijn.

Meerdere budget vriendelijke hotels zijn te vinden een korte auto rit verwijderd van het park (10 tot 20 minuten rijden). Je logeert niet meteen op wandelafstand, maar voor de budget bewuste reiziger is dit een goed alternatief.

Voor grotere groepen of voor families met kinderen kan logeren in een appartement de voordeligste oplossing zijn. Deze appartementen en studio's hebben een aparte keuken en 1 of meerdere slaapkamers.

Speciale Promoties

Booking.com

Verleng je verblijf met een trip naar het Zwarte Woud

Een bezoek aan Europapark is goed te combineren met een verblijf in het Zwarte Woud. Enkele dagen overnachten in de buurt van Europapark plus een paar nachten nabij het Zwarte Woud maakt dat dit een fantastische uitstap is voor de ganse familie.

Bezoek Europa Park met zijn vele attracties, entertainment en kwaliteitsvolle shows. Er is voor ieder wat wils. Hotels, pensions en bed & breakfast’s zijn er in overvloed.

HOTELS EN B&B NABIJ EUROPAPARK

Enkele tips voor het vinden van goedkope logies :

Reserveer Tijdig -- accommodaties tijdig reserveren is bijna altijd voordeliger

Buiten het Park -- logeren buiten het park is voordeliger als verblijven in één van de hotels van Europapark zelf

B&B's en Pensions -- een verblijf in een bed en breakfast of pension is een goedkopere oplossing

Korte Autorit Verwijderd -- logeer iets verder van het park, wat voordeliger kan uitkomen

Appartementen -- goed alternatief voor een hotel, ideaal voor een groep vrienden of families met kinderen.

Meer informatie : EuropaPark in Rust Duitsland

Populair