Appartement of Huisje Te Huur in de buurt van de Efteling


Als je een weekend, midweek of nog langer naar de Efteling wilt, dan zijn er verschillende mogelijkheden.

Zo beschikt het park over een eigen hotel met kamers voor twee tot vier personen die aansluiten bij de thema’s van het Sprookjesbos en andere bewoners van het attractiepark. Het hotel ligt op vijf minuten lopen van het park en een nacht in het hotel biedt je onbeperkte toegang tot het park.

Heb je liever een appartement waar je met meer personen terecht kunt? De Efteling beschikt over twee comfortabele appartementencomplexen: het Poorthuys en het Landhuys, beiden op tien minuten lopen vanaf het park. De complexen bieden de keuze uit goedkope en luxe vierpersoons appartementen met een aparte slaapkamer waar je met twee volwassenen en twee kinderen twee nachten kunt logeren. Ideaal dus voor een lang weekend of een midweek.

Huisje huren: ideaal voor grotere groepen

Wil je nog meer privacy of wil je met een grotere groep komen? De vakantieparken Bosrijk en Loonsche Land bieden comfortabele vakantiewoningen voor gezelschappen tot twaalf personen.

Vakantiepark Bosrijk biedt de keuze uit diverse vakantiewoningen op slechts tien minuten lopen vanaf het park. Naast reguliere vakantiehuisjes biedt het park ook aangepaste vakantiewoningen en allergeenarme vakantiewoningen. Vakantiepark Loonsche Land ligt op twintig minuten lopen en biedt comfortabele hutten tot zes personen, waaronder ook allergeenarme vakantiehutten.

Is het goedkoop of niet?

Of een vakantiewoning huren op een van de parken van de Efteling goedkoop is of niet, hangt af van een aantal factoren. Zo biedt een verblijf van twee nachten in een huisje op een van de parken onbeperkt toegang tot het park, evenals een verblijf in het Efteling Hotel of in een appartement of studio in het Poorthuys en het Landhuys.

Het nadeel van een verblijf in het hotel is dat je zelf voor een lunch en diner moet zorgen. Het grote voordeel van een appartement bij de Efteling huren is dat je zelf zorgt voor je eten. De appartementen en vakantiewoningen zijn uitgerust met een keuken, dus je kunt zelf je maaltijden koken.

Speciale Promoties

Booking.com

Andere accommodaties rond Kaatsheuvel

Het nadeel van een verblijf in de accommodaties van de Efteling is dat je zeker in het hoogseizoen, niet langer dan twee overnachtingen kunt blijven.

Wil je langer dan drie dagen weg? In de directe omgeving van Kaatsheuvel liggen diverse vakantieparken waar je heerlijk kunt vertoeven, zoals vakantiepark De Kampervennen, Droomgaard, Duinlust en de Klokkenweide. Deze parken liggen op korte afstand van de Efteling en bieden tal van extra faciliteiten zoals zwembaden, activiteiten voor kinderen en groepsaccommocaties tot veertig personen.

Het nadeel van een vakantiepark in de omgeving van de Efteling is dat de toegang tot het attractiepark niet is inbegrepen, al worden er wel speciale Efteling-arrangementen aangeboden.

HOTELS, APPARTEMENTEN EN HUISJES NABIJ EFTELING

Geniet van een midweek Efteling in een vakantiehuisje

Een rit in de legendarische Python, het Sprookjesbos, Holle Bolle Gijs en de elementen te lijf gaan in De Vliegende Hollander.

Attractiepark De Efteling biedt ieder wat wils. Je kunt er dan ook gerust een lang weekend of een midweek doorbrengen. Het park biedt zelf diverse verblijfsaccommodaties, maar als je meer van de omgeving wilt zien, dan kun je in de buurt van Kaatsheuvel ook uitstekend terecht.

Waarom een huisje of appartement huren?

Een huisje of appartement huren biedt grote voordelen, zeker ten opzichte van een hotelkamer.

- Ideaal voor groepen of grote families -- in een huisje kun je vaak beter terecht als je met een groter gezelschap bent.

- Alle vrijheid en privacy -- daarnaast biedt een huisje of appartement je alle vrijheid en alle privacy.

- Je kan uitslapen -- Je hoeft niet op tijd op te staan omdat je anders het ontbijt mist.

- Parking -- Je kunt bij een huisje je auto vaak bij het huisje zelf parkeren, zodat je niet hoeft te slepen met je bagage. µ

- Extra Faciliteiten -- Ten slotte biedt een huisje huren op een vakantiepark vaak extra faciliteiten, zoals een zwembad en een speeltuin voor kinderen.

Ontdek het populairste attractiepark van Nederland

De Efteling is al decennialang veruit het populairste attractiepark van Nederland. Het park ontstond in 1935 als sport- en recreatiepark met onder meer een draaimolen, een kabelbaan en een ponybaan.

Nog geen eeuw later is de Efteling het grootste attractiepark van Nederland, waar je de waan van de dag even heerlijk kunt ontvluchten in het Sprookjesbos en in de talrijke attracties zoals de Indische Waterlelies, de Pagode, Symbolica en achtbanen zoals de legendarische Python, de spectaculaire Vliegende Hollander en de adembenemende Baron 1898.

De grote diversiteit aan attracties en evenementen maakt de Efteling tot een ideaal park voor het hele gezin. Wat is er dan heerlijker om voor een paar dagen een huisje of appartement te huren?