Hotels nabij Cruise Havens in Europa, Middellandse Zee


Wij raden u aan om een hotel te reserveren voor één of meerdere dagen in de stad van vertrek. Zo bent u zeker dat je zorgeloos aan uw cruise kan beginnen. Dezelfde dag een vlucht nemen waarop je cruise vertrekt is niet altijd aan te raden. Een vertraging of annulatie van je vlucht kan er voor zorgen dat je te laat komt en het schip mist !

Een paar dagen op voorhand aankomen geeft je de gelegenheid om de belangrijkste bezienswaardigheden te bezoeken van prachtige steden zoals Venetië, Barcelona, Amsterdam en Rome, de Eeuwige stad.

Vele cruise passagiers verlengen hun cruise door nog enkele extra dagen in de stad van aankomst te verblijven. Een aanrader wanneer de cruise eindigt in een andere haven dan waar men vertrokken is. Reserveer hotels voor of na de cruise in de stad waar de cruise vertrekt of waar die toekomt.

Goedkoop Hotel Cruise Terminal Barcelona - Southampton - Venetië - Marseille - Amsterdam en Civitavecchia (Rome)

De grootste cruise terminals van Europa zijn Barcelona, Kopenhagen, Amsterdam, Southampton, Venetië en Civitavecchia (Rome). s'Werelds bekendste en grootste cruise maatschappijen bieden cruises aan in Europa. oa. Royal Caribbean Cruise Line, Holland America Line, Celebrity Cruises, MSC Cruises, Costa Cruises, Norwegian Cruise Line, Seabourn en Carnival Cruise Line bieden cruises aan in de Middellandse Zee, Noord Europa, Baltische Staten en West Europa.

HOTELS IN EUROPA

Cruise Hotels in Europa

Wij bieden u de goedkoopste hotel tarieven aan voor accommodaties niet ver van een cruise haven in Europa. Er is steeds een ruime keuze aan hotels te vinden in de buurt van je haven van vertrek of aankomst. Boek online en geniet van de grootste kortingen.

Wereldwijde cruise havens