Disclaimer

Rechten en aansprakelijkheid

Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website.

Bij de samenstelling van de inhoud van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Er bestaat echter de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd of niet helemaal (meer) correct is.

De gegevens op deze site kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd.

Er worden ook geen garanties geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de internetsite.

Reishuys.be is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens uit de de gecreëerde website. Reishuys.be wijst hierbij alle aansprakelijkheid af voor schade ten gevolge van het gebruik van deze gegevens of gegevens waarnaar links op deze site(s) verwijst (verwijzen).

Reishuys.be geeft geen garanties met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie van de website.

We zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van de website, wordt door reishuys.be uitdrukkelijk afgewezen.

Reishuys.be aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op sites van derden, of bronnen of beschikbaarheid of prijzen. Reishuys.be is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of door het afgaan op de inhoud, diensten of goederen als aangeboden op dergelijke sites of bronnen.

( c) Copyright

Alle rechten voorbehouden.

Niets uit deze website (informatie, beelden, foto’s), mag worden gekopieerd dan wel opgeslagen in een gegevensbestand, in enige vorm of enige wijze, hetzij elektronisch, digitaal, mechanisch, handmatig, fotografisch of enige andere wijze.