Zoek je hotel, appartement of bed & breakfast in Afrika


Vele excellente accommodaties kan je vinden in de vakantieparadijzen van Tunesië, Egypte en Marokko. Zie onze beste prijzen voor overnachtingen in Sharm el-Sheikh, Hurghada, Monastir en Marrakech.

Zuid Afrika (Kaapstad - Johannesburg)

Maakt u een rondreis door Zuid Afrika ? Bij ons kan u een verblijf reserveren voor 1 of meerdere nachten in authentiek en gezellige karakterhotels over heel Zuid Afrika. Ontdek het overweldigende Kaapstad, ga wijn proeven in Stellenbosch of Paarl, zie walvissen in Hermanus, de natuurpracht in het Nationaal Park van Tsitsikamma, of ga op safari en verblijf in één van de luxe lodges van het Krüger Park. Ook in het naburige Namibië bieden wij u meerdere hotels aan. Zie onze hotels in de hoofstad Windhoek, ideaal om even te acclimatiseren voor u aan uw reis begint.

Seychellen - Mauritius - Reunion

Wenst u uw rondreis te verlengen met een relax verblijf op Mauritius, Reunion of de Seychellen. Geen probleem, ook voor hotels in de Indische Oceaan kan u bij reishuys.be terecht.

HOTELS IN AFRIKA

Accommodatie in Afrika

Wij kunnen u een ruim aanbod aan hotels en goedkope tarieven aanbieden in Afrika. Maak een keuze tussen kleine hotelletjes, gastenkamers, comfortabele hotels, luxe safari lodges en super deluxe vakantie resorts.

Voor eender welk doel of bestemming, bij ons bent u aan het juiste adres voor de beste en goedkoopste online hotel reservaties in Afrika !